Big Green Egg - Grillspett Flexibla Firewire 2-pack


Jämför produkt Big Green Egg - Grillspett Flexibla Firewire 2-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Big Green Egg - Grillspett Flexibla Firewire 2-pack i kategorin Grillredskap här hos oss.

Produktinformation

Flexible Skewers från Big Green Egg gör det lätt för dig att grilla med spett. Tillverkade i rostfritt stål med en ögla i ena änden som gör att bitarna inte trillar av.

Grillspetten är hela 68 cm långa och kan smidigt träs och sen läggas ned hela i en påse eller skål för att marinera och används mer yteffektivt på grillen än traditionella raka spett. Kommer i ett praktiskt 2-pack. .

Från kunskapsbanken

Big

Big är en amerikansk filmkomedi som hade biopremiär i USA den 3 juni 1988, i regi av Penny Marshall med Tom Hanks i huvudrollen.

Green

Green kan avse: Green (golf) – den mest kortklippta delen av golfbanan på vilken hålet är beläget Green av Rossö – en adelssläkt från Bohus län Green (efternamn) – en lista av personer med efternamnet Green (musikalbum) – ett utgivet av R.E.M. Green (musikgrupp) – ett svenskt indiepopband 1992-1995

Egg

Egg är den arbetande vassa kanten på ett skärande eller klippande verktyg, såsom kniv eller annat eggverktyg, svärd eller andra blanka vapen. En egg kan förklaras som kilformad på en vanlig yxa eller kniv. Saxslipade är en sax eller stämjärn, även en höger eller vänster timmerbila är saxslipade. Eggen kan vara rak eller böjd, vågtandad eller slät och materialkvaliteten avgör vilken styrka eggen får samt skärpa som uppnås vid slipning. Verktygets användningsområde bestämmer vilken vinkel och utformning eggen skall ha. Efter slipning bearbetas oftast eggverktyg med ett bryne för att ta bort grader och den råegg som skapats vid slipning på en slipsten.