Ankarsrum

Ankarsrum - Ankarsrum Original Bakstål m Bakspade

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Jämför produkt Ankarsrum - Ankarsrum Original Bakstål m Bakspade online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ankarsrum - Ankarsrum Original Bakstål m Bakspade i kategorin Grillredskap här hos oss.

Produktinformation

Praktiskt högkvalitativt bakstål från Ankarsrum som kan användas till flera ändamål, men det passar bl.a. perfekt till en läcker hemmagjord pizza.

Bakstålet fungerar precis som en pizzasten med den enda skillnaden att det är tillverkat i stål vilket gör den extremt tålig för temperaturförändringar och du behöver inte oroa dig för att den spricker. Med bakstålet får pizzan en spröd och läcker botten och du kan även tillaga ett perfekt naanbröd som blir lika gott som på indiska restauranger.

Bakspaden med sitt praktiska handtag är perfekt att använda till servering som uppläggning så man inte riskerar att bränna sig på stålet. Spaden blir även en snygg detalj i köket om det får stå framme. .

Visa fler

Från kunskapsbanken

Ankarsrum

Ankarsrum är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län. Ankarsrum ligger längs smalspårsjärnvägen Hultsfred-Västervik.

American

American, eller Americans|Americans, kan syfta på: New York Americans – ett ishockeylag Rochester Americans – ett ishockeylag American Action – ett datorspelsbolag American Airlines – ett flygbolag The American – en film American Express – ett kreditkortsföretag American Motors Corporation – en biltillverkare Scientific American – en populärvetenskaplig tidskrift American Fur Company, ett pälshandelsföretag American blend – en tobaksblandning American Recordings – ett skivbolag American League – en basketliga