Sidan innehåller annonslänkar

Aida - RAW Stekkniv 4-Pack Svart

Beställ Aida - RAW Stekkniv 4-Pack Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - RAW Stekkniv 4-Pack Svart inom kategorin Grillknivar.

Produktinformation

Stekkniv 4-pack från Aida, Med knivens vassare egg så går det lättare att skära upp köttet. Kombineras med fördel med andra produkter ur Raw-serien för en härlig och stämningsfull dukning.

Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design. .

Se gärna också

Laguiole - Stekkniv Rostfri 6-pack Matt -25%

Exklusivt set från Laguiole En Aubrac med matknivar i rostfritt stål, med en matt finish på handtagen, knivarna är tillverkade helt för hand i Frankrike.

Grillknivarna passar perfekt med dina andra bestick tack vare det rostfria stålet och fungerar för alla typer av kött. Samma person står för hela tillverkningen av kniven vilket gör den till en unik produkt. På ryggen av handtaget längst fram mot bladet pryder Laguioles ikoniska mejslade bi.

Laguiole En Aubrac har sedan 1829 tillverkat knivar i den lilla byn Laguiole och enligt många tillverkar de världens bästa knivar. Laguioles bestick håller otroligt hög kvalitet och de lämnar därför livstidsgaranti på alla sina produkter. Knivarna kommer i en lyxig trälåda i ek med integrerad magnet samt med ett äkthetscertifikat, vilket gör dem till en perfekt present. Bladen är gjorda av ett blankpolerat vasst rostfritt stål 12C27MOD. Vikt ca 100 g/st.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
LED ljus

LED ljus från PIFFANY COPENHAGEN

Se alla produkter
Sopset

Sopset från Brabantia

Se alla produkter
Långpannor  Stekbleck

Långpannor Stekbleck från Arabia

Se alla produkter
Termosmuggar

Termosmuggar från LUND LONDON

Se alla produkter