Modern House - Black Satin Ugnsfast Form 29x21,5 cm Svart

Jämför produkt Modern House - Black Satin Ugnsfast Form 29x21,5 cm Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Modern House - Black Satin Ugnsfast Form 29x21,5 cm Svart i kategorin Gratäng-Pajformar här hos oss.

Produktinformation

Black Satin ugnsfast form med handtag från Modern House är tillverkad i stengods och har en spräcklig, svart yta som ger ett unikt uttryck. En högkvalitativ ugnsform som tål temperaturer mellan -18°C upp till 290°C vilket gör att den kan förvaras i frysen såväl som gräddas i ugnen.

Den tidlösa designen gör att den med fördel kan placeras direkt från ugn till bord för servering. Undvik att utsätta formen för hastiga temperaturförändringar då detta kan leda till att produkten spricker.

Ugnsformen är tillverkad i Portugal som är kända för sin expertis inom hantverket och även för deras högkvalitativa produkter till bord och hem. Det unika och rustika utseendet kommer från tillverkningsmetoden som skapar en variation i stengodset och därmed ger ett unikt uttryck.

Se gärna också

Lodge - Pajform Gjutjärn 24 cm -30%

Klassisk pajform i gjutjärn krispig botten och krämigt inre på grund av dess perfekta värmeledningsförmåga.

Smöra och bröa alltid in formen innan du vänder ned degen/ smeten för att få en perfekt yta och att kakan släpper enkelt från formen. Tack vare gjutjärnet går den att placera på spisen för att sedan flytta till ugnen, perfekt vid tarte tatin! Handtagen i varje ände gör det lätt att lyfta kärlet in och ut ur ugnen. Kombinera gärna med silikonhandtagen som passar alla produkter ur Bakeware-serien.

Alla produkter från Lodge är inbrända med olja och går bra att använda direkt. Gjutjärn håller i generationer och är vacker att placera på bordet och varmhåller äpplepajen perfekt vid servering. Enkel att rengöra: Handdiska, torka torrt och smörj in med olja.100% Made in America

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Gratäng-Pajformar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Grytskedar

Grytskedar från Rosti

Se alla produkter
Underlakan

Underlakan från hemtex

Se alla produkter
Dricksflaskor

Dricksflaskor från Root7

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Sthål

Se alla produkter