Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Gjutjärnsgryta 3 L Kräm

Jämför produkt Kockums - Gjutjärnsgryta 3 L Kräm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kockums - Gjutjärnsgryta 3 L Kräm i kategorin Gjutjärnsgrytor här hos oss.

Produktinformation

Kockums klassiska stekgryta är tillverkad av 100% återvunnet järn och kan användas till stekning, kokning och bakning.Den svartemaljerade insidan är specialutvecklad för en mer slitstark och reptålig gryta. Ytan bidrar till en högre temperaturtålighet, vilket är perfekt till rätter som ska brynas eller karamelliseras.Lockets utformning gör det tättslutande.

Piggarna på insidan kan då under tillagning samla ånga som jämnt fördelat droppar ner över maten. Det ger maten ett saftigt resultat och bevarar smakerna väl.Kockums emaljerade grytor har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra.

Grytan fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar men kan också ställas direkt i ugnen. Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje kärl av naturliga råvaror.

Se även andra produkter från Gjutjärnsgrytor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Badrumsmattor

Badrumsmattor från hemtex

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från PR Home

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Iittala

Se alla produkter
Handdukar

Handdukar från Hotel Selection

Se alla produkter