Big Green Egg - Gjutjärnsgryta Dutch Oven

-20%

Jämför produkt Big Green Egg - Gjutjärnsgryta Dutch Oven online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Big Green Egg - Gjutjärnsgryta Dutch Oven i kategorin Gjutjärnsgrytor här hos oss.

Produktinformation

Gjutjärnsgrytan Dutch Oven från Big Green Egg är en mångsidig gryta, perfekt till din EGG-grill att koka, sjuda och steka i. Grytan kan alltså bland annat användas för att tillaga alla typer av rätter som lagas i ett enda kokkärl, så som köttgrytor, potatis- och grönsaksgrytor, soppor och stuvningar.

Gjutjärnet fördelar värmen över hela grytan och det tunga locket på hållerkvar fukten. Eller använd den utan lock och ge alla dina ingredienser den unika Big Green Egg-smaken.

Från kunskapsbanken

Big

Big är en amerikansk filmkomedi som hade biopremiär i USA den 3 juni 1988, i regi av Penny Marshall med Tom Hanks i huvudrollen.

Green

Green kan avse: Green (golf) – den mest kortklippta delen av golfbanan på vilken hålet är beläget Green av Rossö – en adelssläkt från Bohus län Green (efternamn) – en lista av personer med efternamnet Green (musikalbum) – ett utgivet av R.E.M. Green (musikgrupp) – ett svenskt indiepopband 1992-1995

Egg

Egg är den arbetande vassa kanten på ett skärande eller klippande verktyg, såsom kniv eller annat eggverktyg, svärd eller andra blanka vapen. En egg kan förklaras som kilformad på en vanlig yxa eller kniv. Saxslipade är en sax eller stämjärn, även en höger eller vänster timmerbila är saxslipade. Eggen kan vara rak eller böjd, vågtandad eller slät och materialkvaliteten avgör vilken styrka eggen får samt skärpa som uppnås vid slipning. Verktygets användningsområde bestämmer vilken vinkel och utformning eggen skall ha. Efter slipning bearbetas oftast eggverktyg med ett bryne för att ta bort grader och den råegg som skapats vid slipning på en slipsten.