Sidan innehåller annonslänkar

Aino ljusdämpande gardin beige

Beställ Aino ljusdämpande gardin beige på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aino ljusdämpande gardin beige inom kategorin Gardinlängder.

Produktinformation

Gardinen är ljusabsorberande och minskar dagsljuset. De mörkaste färgerna har högst mörkläggningseffekt medan de ljusare varianterna släpper igenom lite mer ljus.

Om du vill att det ska vara helt mörkt i rummet rekommenderas att kombinera den ljusabsorberande gardinen med ljustäta rullgardiner, till exempel i sovrummet. Mörkläggningsgardinen är praktisk i arbetsrum och vardagsrum när du vill ha mindre ljus och insyn.

Gardinen är gjord av ett tjockt tyg som ger ett fint fall. Gardinen har påsydda multiband vilket gör att den kan hängas på tre olika sätt med fingerkrokar, rynkbandskrokar eller hängas direkt på stången med hällor.

Gardiner med multiband kan användas på både gardinstänger och skenor. Paketet innehåller 1 gardin. .

Se gärna också

Blackout mörkläggningsgardin vit -30%

Gardinen har påsydda multifunktionsband som ger många upphängningsmöjligheter. Välj mellan att använda de dolda fållarna på multibandet, som ger smidiga och fina veck, eller löparen. För traditionell upphängning används ringar och rynkbandskrokar som fästs på rynkbandet. Gardinen har en beläggning på baksidan som gör den helt ljussäker. Denna beläggning kan inte tvättas i maskin. Kan vädras och torkas av med en fuktig trasa. Stryk med låg temperatur på framsidan av gardinen.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Rosendahl

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Carolina Gynning

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Global

Se alla produkter
Barntallrikar

Barntallrikar från Sthål

Se alla produkter