Sidan innehåller annonslänkar

Adele gardin gul

Jämför produkt Adele gardin gul online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Adele gardin gul i kategorin Gardinlängder här hos oss.

Produktinformation

Gardinlängd med linnestruktur i lättskött polyester. Gardinen har påsytt multifunktionsband som ger många upphängningsmöjligheter.

Finns i flera fina säsongsfärger och passar lika bra i barnrummet som i vardagsrummet. Förpackningen innehåller 1st gardinlängd. .

Se gärna också

Blackout mörkläggningsgardin rosa -30%

Blackout mörkläggningsgardin med multiband för valfri upphängning. Den mörkläggande vita beläggningen på baksidan stänger ute ljuset. Gardinen är en multibandslängd vilket innebär att den kan hängas upp på tre olika sätt: med fingerkrokar, rynkbandskrokar eller hängas upp direkt på stången med hällor. Tack vare dessa egenskaper är gardinens tygmaterial mycket robust för att uppnå optimal mörkläggningseffek. Ej maskintvätt, vänligen vädra gardinen och torka av med fuktig trasa. Gardinen kan strykas på textilsidan (framsidan) på medeltemperatur (2 prickar). Förpackningen innehåller 1 gardin.Så här skapar du vacker hotellupphägning:– Vi rekommenderar att använda 1-fingerkrokar för upphängning för bästa resultat, så att det bildas vackra vågor i gardinen, istället för att skrynkla sig.- Placera dina fingerkrokar jämnt på gardinen, detta hjälper också till att bilda vackra jämna vågor.– Vi rekommenderar inte kraftiga veck av gardinen eller användning av veckkrokar, eftersom veckning inte möjliggör det vackraste resultatet på grund av tygets styvhet.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Bordslampor

Bordslampor från Byon

Se alla produkter
KannorBringare

KannorBringare från Arabia

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Serviser set

Serviser set från HACKEFORS

Se alla produkter