Sidan innehåller annonslänkar

Aida - RAW Gaffel 4-pack

Jämför produkt Aida - RAW Gaffel 4-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - RAW Gaffel 4-pack i kategorin Gafflar här hos oss.

Produktinformation

Matgaffel 4-pack från Aida. Passar både vardags som fest.

Besticken har ett rått och enkelt uttryck, som är som skapat för den nordiska dukningen. I samarbete med Christiane Schaumburg-Müller.

Setet finns i tre olika färger svart, silver, guld. Komplettera gärna med andra delar ur Aida Raw.

Svarta bestick Hur snyggt och elegant med ett svart bestickset? Kombinera besticken med porslin i dova färger eller låt dem sticka ut som kontrast till ljust porslin. Den matta ytan tillsammans med den enkla, vackra designen gör att de svarta besticken blir pricken över i vid middagen.

Guldbestick Guldbestick från Aida Raw sätter guldkant på vardagen! Bestickset i guldfärg blir en stilren och rolig detalj vid matbordet, och fungerar lika bra till vardags som till fest Silverbestick Spännande design i kombination med klassisk färg och material.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Posters och ramar

Posters och ramar från Kunskapstavlan®

Se alla produkter
Snapsglas

Snapsglas från Reijmyre Glasbruk

Se alla produkter
Köksassistenter

Köksassistenter från Kenwood

Se alla produkter
Ugnsformar

Ugnsformar från Rörstrand

Se alla produkter