Klong - Gömma Kupa/Fat 34 cm Vit/Mässing

Beställ Klong - Gömma Kupa/Fat 34 cm Vit/Mässing på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Gömma Kupa/Fat 34 cm Vit/Mässing inom kategorin Förvaring.

Produktinformation

Gömma från Klong är en delikat förvaring för dina käraste ägodelar. Tanken är att Gömma ska kunna användas till att förvara alltifrån smycken i sovrummet till snacks i köket.

Gömma kommer i tre olika storlekar och är tillverkad av lackerad stål och detaljer i mässing. Perfekt present!

Se gärna också

Afroart - Prick Förvaringslådor 2-pack Svart

2 stycken handgjorda förvaringslådor i prickigt mönster från Afroart. De olika storlekarna gör det möjligt att förvara saker i av olika mått. Lådorna blir även fina inslag till inredningen var de än placeras. Förvaringslådorna är tillverkad av papper gjort på busken Daphne Cannabina, som lokalt kallas lokta, i Nepal. Landet är känt för att tillverka papper för hand och har en lång tradition inom hantverket.

Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Förvaring

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Saxar

Saxar från Fiskars

Se alla produkter
Tabletter

Tabletter från Lind dna

Se alla produkter
Muggar

Muggar från House Doctor

Se alla produkter
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Georg Jensen

Se alla produkter