Klong - Gömma Kupa/Fat 15 cm Grå/Mässing

Beställ Klong - Gömma Kupa/Fat 15 cm Grå/Mässing på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Gömma Kupa/Fat 15 cm Grå/Mässing inom kategorin Förvaring.

Produktinformation

Gömma från Klong är en liten delikat förvaring för dina käraste ägodelar. Tanken är att Gömma ska kunna användas till att förvara alltifrån smycken i sovrummet till snacks i köket.

Gömma kommer i tre olika storlekar och är tillverkad av lackerad stål och detaljer i mässing. Perfekt present!

Se gärna också

Gejst - Grab Hushållspappershållare Ek 30 cm Svart

Grab Köksrullehållare från Gejst i vacker skandinavisk design är tillverkad i ek. Grab kombinerar hög kvalitet i både material och tillverkning med sober Skandinavisk formgivning. Resultatet? Denna stilfulle köksrullehållare som även är en snygg inredningsdetalj. Hushållspappret kan nu komma fram ur dess undangömda vrå och ta plats mitt på bordet!

Med en rå industriell känsla kombinerar Grab läder, ek och betong. Därigenom skapas en finstämd interaktion mellan olika material. Den solida betonggrunden ger en härlig stenkänsla och tyngd som håller köksrullehållaren stadigt på bordet. Grab är lika snygg även när hushållspappret är slut, och den står som ensam prydnad på bordet.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Förvaring

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Karaffer

Karaffer från Iittala

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Bitz

Se alla produkter
Bakformar

Bakformar från MasterClass

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Nybro Crystal

Se alla produkter