Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Baba Glaskupa Stor

Jämför produkt Klong - Baba Glaskupa Stor online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klong - Baba Glaskupa Stor i kategorin Förvaring här hos oss.

Produktinformation

Dekorativ glaskupa som hämtar inspiration från de klassiska ryska Babuschka-dockorna. Låt glaskupan bli ett föränderligt konstverk genom att placera ett favoritföremål eller en växt inuti - bara fantasin sätter gränserna! För växter blir glaskupan ett växthus i miniformat och passar växter som trivs med hög luftfuktighet

Glaskupan är tillverkad av munblåst glas och har en metallbotten med en liten mässingsdetalj. Glaskupan finns i olika storlekar som med fördel kombineras med varandra.

Se gärna också

Gejst - Grab Hushållspappershållare Ek 30 cm Ek

Grab Köksrullehållare från Gejst i vacker skandinavisk design är tillverkad i ek. Grab kombinerar hög kvalitet i både material och tillverkning med sober Skandinavisk formgivning. Resultatet? Denna stilfulle köksrullehållare som även är en snygg inredningsdetalj. Hushållspappret kan nu komma fram ur dess undangömda vrå och ta plats mitt på bordet!

Med en rå industriell känsla kombinerar Grab läder, ek och betong. Därigenom skapas en finstämd interaktion mellan olika material. Den solida betonggrunden ger en härlig stenkänsla och tyngd som håller köksrullehållaren stadigt på bordet. Grab är lika snygg även när hushållspappret är slut, och den står som ensam prydnad på bordet.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Förvaring

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Ljusstakar

Ljusstakar från Iittala

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Rörstrand

Se alla produkter
Diskdukar

Diskdukar från Iris Hantverk

Se alla produkter
Salladsbestick

Salladsbestick från Hardanger Bestikk

Se alla produkter