Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Baba Glaskupa Liten

Jämför produkt Klong - Baba Glaskupa Liten online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klong - Baba Glaskupa Liten i kategorin Förvaring här hos oss.

Produktinformation

Dekorativ glaskupa som hämtar inspiration från de klassiska ryska Babuschka-dockorna. Låt glaskupan bli ett föränderligt konstverk genom att placera ett favoritföremål eller en växt inuti - bara fantasin sätter gränserna! För växter blir glaskupan ett växthus i miniformat och passar växter som trivs med hög luftfuktighet

Glaskupan är tillverkad av munblåst glas och har en metallbotten med en liten mässingsdetalj. Glaskupan finns i olika storlekar som med fördel kombineras med varandra.

Se gärna också

Umbra - Stowit Mini Förvaringslåda 15 cm x 17 cm x 11 cm Natur/Vit -18%

Med en Mini Stowit förvaringslåda från Umbra kan du förvara dina smycken och accessoarer på ett snyggt och smidigt sätt. Den består av flera dolda lådor i olika storlekar och varje låda är vadderad med linne för att dina smycken inte ska skadas eller glida omkring. Denna fina förvaringslåda står lika fint på nattduksbordet som i badrummet och kan stå på alla ytor utan skada på grund av dess fötter i gummi.

Mini Stowit är tillverkad i trä med detaljer i metall och kommer i flera fina färger för att passa alla olika inredningar. En vacker detalj till hemmet som gör dina favoritsmycken lättare att komma åt och beundra.

Denna Umbra Stowit Mini Förvaringslåda är 15 cm x 17 cm x 11 cm.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Förvaring

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Kosta Boda

Se alla produkter
Askar

Askar från Cooee

Se alla produkter
Rengöringsmedel

Rengöringsmedel från Wellmark

Se alla produkter
Slevar

Slevar från Joseph Joseph

Se alla produkter