Afroart - Prick Förvaringslådor 2-pack Svart

Beställ Afroart - Prick Förvaringslådor 2-pack Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Prick Förvaringslådor 2-pack Svart inom kategorin Förvaring.

Produktinformation

2 stycken handgjorda förvaringslådor i prickigt mönster från Afroart. De olika storlekarna gör det möjligt att förvara saker i av olika mått.

Lådorna blir även fina inslag till inredningen var de än placeras. Förvaringslådorna är tillverkad av papper gjort på busken Daphne Cannabina, som lokalt kallas lokta, i Nepal.

Landet är känt för att tillverka papper för hand och har en lång tradition inom hantverket. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Se gärna också

Solstickan - Tredelad Förvaringsburk Svart

Tredelad, rund fo¨rvaringsburk från Solstickan.

Set med stilrena förvaringsburkar som tack vare att de är stapelbara också är väldigt yteffektiva - perfekt för det lilla köket. Burkarna har ett präglat mönster av den klassiska Solstickanpojken på ena sidan och tydliga siffror på den motsatta. Varje burk har ett tättslutande lock så de kan även förvaras var för sig.

1936 fick Einar Nerman i uppdrag av stiftelsen Solstickan att rita en etikett till tändsticksaskar och det sägs att hans son Tom fick vara modell för den till nu så klassiska Solstickanpojken, en av Sveriges mest välkända symboler.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Serveringsfat

Serveringsfat från Arabia

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Kockums

Se alla produkter
Serveringskannor

Serveringskannor från Arabia

Se alla produkter
Kaffe

Kaffe från Bergstrands Kafferosteri

Se alla produkter