Kockums - Handtagsskydd 9x8 cm

Beställ Kockums - Handtagsskydd 9x8 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Handtagsskydd 9x8 cm inom kategorin Förvaring Mat Livsmedel.

Produktinformation

Det här fina handtagsskyddet från Kockums är tillverkat i läder av hög kvalité och passar till Kockums Tekanna 2 liter. Handtagsskyddet ger dig ett mer bekvämt och stabilt handtag när du häller upp från kannan samt ger den ett läckert utseende.

Handtagsskyddet i läder kommer så småningom få den där fina ytan som avslöjar år av användning. Tillverkat av Tärnsjö Garveri tillsammans med Kockums. .

Se gärna också

Martinex - ABC Teburk 15x9,5x8 cm -25%

Teburk i plåt som mäter 15x9,5x8 cm med ett alfabetsinspirerat Muminmotiv från finska Martinex.

Förvara dina tepåsar både smart och organiserat med denna snyggt designade teburk från det finska hemföretaget Martinex. Teburken är tillverkad i plåt och har ett medföljande lock som håller tätt tack vare det inbyggda spännlåset så att ditt favoritte håller sig fräscht under en längre tid och smakar lika bra efter flera månader som det gör när det precis har blivit inköpt. Plåtburken är inte bara riktigt användbar utan har även en snygg design med bokstäver från alfabetet samt flera spännande figurer från Mumindalen som har valt ut sina favoritbokstäver. Vilken bokstav har din favoritkaraktär valt? Teburken mäter 15x9,5x8 cm och för rengöring rekommenderas handdisk samt noggrann torkning för bäst resultat.

Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år. Idag är Martinex ett internationellt företag som exporterar produkter till över 50 länder, men mycket mer än så har inte förändrats; de är fortfarande ett familjeföretag och tillsammans skapar de kärleksfullt produkter som är utformade för att göra din familjs vardag lite mysigare. Martinex - från en familj till en annan.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Förvaring Mat Livsmedel

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Fat limiterat

Fat limiterat från Gustavsberg

Se alla produkter
Pepparkvarnar

Pepparkvarnar från Peugeot

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Denby

Se alla produkter