Kockums - Handtagsskydd 5x19 cm

Beställ Kockums - Handtagsskydd 5x19 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Handtagsskydd 5x19 cm inom kategorin Förvaring Mat Livsmedel.

Produktinformation

Handtagsskydd som passar till Kockums kolstålsstekpannor. Handtagsskyddet gör användningen och hanteringen av den varma stekpannan enklare och mycket säkrare.

Placera handtagsskyddet på stekpannans handtag och ta till vara på kolstålsstekpannornas fantastiska värmeegenskaper. Tillverkat i Anderstorp. .

Se gärna också

Martinex - Mumin Papaya Teburk

Teburk som mäter 15x9,5x8 cm i plåt med ett färgglatt Muminmotiv från Martinex.

Håll dina tepåsar eller ditt löste fräscht med denna färgglada teburk i plåt från finska Martinex. Plåtburken har utrustats med ett lock med spännlås som håller burken tätt förseglad för hållbar förvaring av ditt favoritte, så att du kan förbereda en smakrik kopp på allra bästa sätt. Teburken har designats i samarbete med Muminvarumärket och runt burkens sidor hittar vi flera av Mumindalens allra mest välkända karaktärer som tillsammans åtnjuter ett gäng riktigt mumsiga exotiska frukter – perfekt för förvaring av till exempel ett fruktigt rooibos-te. Plåtburken mäter 15x9,5x8 cm och för rengöring rekommenderas handdisk och noggrann torkning.

Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år. Idag är Martinex ett internationellt företag som exporterar produkter till över 50 länder, men mycket mer än så har inte förändrats; de är fortfarande ett familjeföretag och tillsammans skapar de kärleksfullt produkter som är utformade för att göra din familjs vardag lite mysigare. Martinex - från en familj till en annan.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Förvaring Mat Livsmedel

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Dricksglas

Dricksglas från Klimchi

Se alla produkter
Termosmuggar

Termosmuggar från Klean Kanteen

Se alla produkter
Kaffetegods

Kaffetegods från Degrenne

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Upsala-Ekeby

Se alla produkter