Kockums - Handtagsskydd 5x14 cm

Beställ Kockums - Handtagsskydd 5x14 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Handtagsskydd 5x14 cm inom kategorin Förvaring Mat Livsmedel.

Produktinformation

Ett läckert handtagsskydd i läder från Kockums som passar till Kockums kolstålsstekpannor samt deras kastrull på 2,3 liter. Skydda dina händer med detta fina handtagsskydd och tag med det ut när stekpannan ska användas över öppen eld.

Placera det enkelt över handtaget och få ett mer bekvämt, stabilt och snyggt grepp om pannan. Handtagsskyddet i läder kommer så småningom få den där fina ytan som avslöjar år av användning.

Se gärna också

Martinex - Mumin Papaya Teburk

Teburk som mäter 15x9,5x8 cm i plåt med ett färgglatt Muminmotiv från Martinex.

Håll dina tepåsar eller ditt löste fräscht med denna färgglada teburk i plåt från finska Martinex. Plåtburken har utrustats med ett lock med spännlås som håller burken tätt förseglad för hållbar förvaring av ditt favoritte, så att du kan förbereda en smakrik kopp på allra bästa sätt. Teburken har designats i samarbete med Muminvarumärket och runt burkens sidor hittar vi flera av Mumindalens allra mest välkända karaktärer som tillsammans åtnjuter ett gäng riktigt mumsiga exotiska frukter – perfekt för förvaring av till exempel ett fruktigt rooibos-te. Plåtburken mäter 15x9,5x8 cm och för rengöring rekommenderas handdisk och noggrann torkning.

Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år. Idag är Martinex ett internationellt företag som exporterar produkter till över 50 länder, men mycket mer än så har inte förändrats; de är fortfarande ett familjeföretag och tillsammans skapar de kärleksfullt produkter som är utformade för att göra din familjs vardag lite mysigare. Martinex - från en familj till en annan.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Förvaring Mat Livsmedel

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Iittala

Se alla produkter
Förvaring Mat  Livsmedel

Förvaring Mat Livsmedel från Martinex

Se alla produkter
Askar

Askar från Hay

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Serax

Se alla produkter