Rörstrand - "Blå Eld" Mindre uppläggningsfat


Jämför produkt Rörstrand - "Blå Eld" Mindre uppläggningsfat online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rörstrand - "Blå Eld" Mindre uppläggningsfat i kategorin Fat serviser här hos oss.

Produktinformation

Mindre uppläggningsfat ur serien "Blå Eld" formgiven av Hertha Bengtsson för Rörstrand.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Blomus - Blomus Ro Serveringsfat ovalt 20 cm

Ovalt serveringsfat från Blomus. Asiatisk estetik möter nordisk design i serien RO som är designad av Theresa Rand som har inspirerats av japanska måltidsceremonier. RO är en servis som passar alla slags middagar, luncher och frukostar. En mångsidig servis som lever upp till alla serveringskrav, både till vardag som till fest.

Serien är handgjord och tillverkad i porslin. Den är reptålig, hållbar och kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn.

Storlek Medium
Mått H 3,5 cm, B 20 cm, L 35 cm

Läs mer

Från kunskapsbanken

Rörstrand

Rörstrand kan syfta på: Rörstrands porslinsfabrik – en tidigare svensk porslinstillverkare Rörstrandsområdet – ett informellt område i Vasastan i Stockholms innerstad Rörstrands slott – en byggnad i Rörstrandsområdet Rörstrandsgatan – en gata i Vasastaden i Stockholm Rörstrandskyrkan – en kyrkobyggnad i Rörstrandsområdet Rörstrandsviken – namnet på en del av Karlbergssjön under 1800-talet Gamla och Nya Rörstrandskvarnen – två tidigare väderkvarnar i nuvarande Vasastaden i Stockholm

Fatboy

FATBOY är ett svenskt rockabillyband.