Wacaco

Wacaco - Wacaco Minipresso NS Portabel Espressomaskin Nespresso

599 kr 527 kr-12%
Kontrollera pris

Läs mer och köp

Jämför produkt Wacaco - Wacaco Minipresso NS Portabel Espressomaskin Nespresso online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Wacaco - Wacaco Minipresso NS Portabel Espressomaskin Nespresso i kategorin Espressomaskiner här hos oss.

Produktinformation

Wacaco Minipresso NS. Portabel espressomaskin för kapslar som ger dig möjlighet att njuta av en god kopp kaffe oavsett var du befinner dig.

Kapselmaskinen kan med fördel även användas i hemmet, den är lätt att stoppa undan och får plats i en vanlig kökslåda.Minipresso är helt manuell så du behöver inte ha närhet till eluttag eller tänka på att ladda batterier. Med hjälp av din handkraft har maskinen en kapacitet på 8 BAR av stabilt tryck.

Visa fler

Från kunskapsbanken

Ernst

Ernst är ett mansnamn av tyskt ursprung och har betydelsen allvar. Det har använts i Sverige sedan 1300-talet och stavades i början mestadels Ernest, vilket fortfarande är normen i engelskan. Ernst har namnsdag tillsammans med Erna den 2 mars sedan 1831. Namnet Ernst hörde till de allra vanligaste kring förra sekelskiftet (20:e plats) och några decennier in på 1900-talet. 31 december 2005 fanns det totalt 14505 personer i Sverige med namnet, varav 5579 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 86 pojkar namnet, varav 5 fick det som tilltalsnamn. Ernst kan även vara ett efternamn.