Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Durkslag 18 cm Vit

Jämför produkt Kockums - Durkslag 18 cm Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kockums - Durkslag 18 cm Vit i kategorin Durkslag här hos oss.

Produktinformation

Kockums Colander i retrodesign är ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som fungerar såväl som ett durkslag som insats vid ångkokning. En smakfull designdetalj i köket.

Finns i flera färger, bara att välja din favorit!Durkslaget passar till Kockums gryta Bellied Pot på 4 liter.Kockums emaljerade durkslag har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje durkslag av naturliga råvaror.

Se gärna också

Kockums - Durkslag 18 cm Grå -30%

Kockums Colander i retrodesign är ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som fungerar såväl som ett durkslag som insats vid ångkokning. En smakfull designdetalj i köket. Finns i flera färger, bara att välja din favorit!

Durkslaget passar till Kockums gryta Bellied Pot på 4 liter.

Kockums emaljerade durkslag har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje durkslag av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Durkslag

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Krukor

Krukor från Rörstrand

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Målerås Glasbruk

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Kosta Boda

Se alla produkter
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Iittala

Se alla produkter