Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Durkslag 18 cm Kräm

Jämför produkt Kockums - Durkslag 18 cm Kräm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kockums - Durkslag 18 cm Kräm i kategorin Durkslag här hos oss.

Produktinformation

Kockums Colander i retrodesign är ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som fungerar såväl som ett durkslag som insats vid ångkokning. En smakfull designdetalj i köket.

Finns i flera färger, bara att välja din favorit!Durkslaget passar till Kockums gryta Bellied Pot på 4 liter.Kockums emaljerade durkslag har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje durkslag av naturliga råvaror.

Se gärna också

Rosti - Margrethe Durkslag 4 L Curry

Detta durkslag från Rosti Mepal är av samma form och höga kvalitet som Margretheskålen. Volym 4 liter. Durkslaget är perfekt tillsammans med Margretheskålen i samma storlek. Låt fantasin flöda och gör en spännande kombination genom att blanda färgerna. Durkslaget är tillverkat av 100% melamin och har den goda egenskapen i förhållande till plast att den håller formen även om det blir varm.

Margrethe-skålen skapades 1954 av Acton Bjørns och Sigvard Bernadottes designkontor i Köpenhamn och uppkallades efter den danska prinsessan Margrethe. Skålen är tillverkad av 100% melamin och har den goda egenskapen i förhållande till plast att den håller formen även om det blir varm. Tål diskmaskin samt temperaturer upp till 180 °C.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Durkslag

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kronljus

Kronljus från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Glasunderlägg

Glasunderlägg från Hilke

Se alla produkter
Termosflaskor

Termosflaskor från Aida

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Spring Copenhagen

Se alla produkter