Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Durkslag 18 cm Grön

Beställ Kockums - Durkslag 18 cm Grön på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Durkslag 18 cm Grön inom kategorin Durkslag.

Produktinformation

Kockums Colander i retrodesign är ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som fungerar såväl som ett durkslag som insats vid ångkokning. En smakfull designdetalj i köket.

Finns i flera färger, bara att välja din favorit!Durkslaget passar till Kockums gryta Bellied Pot på 4 liter.Kockums emaljerade durkslag har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje durkslag av naturliga råvaror.

Se gärna också

Fiskars - Functional Form Durkslag

Durkslag ur Fiskars Functional Forms serie. Designen gör att du smidigt kan fälla ihop durkslagen så den tar minimalt med plats i ditt kök. Durkslagen kan användas som en ånginsats och har ett extra handtag för enkel hantering.

Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Durkslag

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Grillpannor

Grillpannor från Le Creuset

Se alla produkter
Santukoknivar

Santukoknivar från Wüsthof

Se alla produkter
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Solstickan

Se alla produkter
Serveringsbrickor

Serveringsbrickor från Gynning Design

Se alla produkter