Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Durkslag 18 cm Grå

Beställ Kockums - Durkslag 18 cm Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Durkslag 18 cm Grå inom kategorin Durkslag.

Produktinformation

Kockums Colander i retrodesign är ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som fungerar såväl som ett durkslag som insats vid ångkokning. En smakfull designdetalj i köket.

Finns i flera färger, bara att välja din favorit!Durkslaget passar till Kockums gryta Bellied Pot på 4 liter.Kockums emaljerade durkslag har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje durkslag av naturliga råvaror.

Se gärna också

Kockums - Durkslag 18 cm Kräm

Kockums Colander i retrodesign är ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som fungerar såväl som ett durkslag som insats vid ångkokning. En smakfull designdetalj i köket. Finns i flera färger, bara att välja din favorit!

Durkslaget passar till Kockums gryta Bellied Pot på 4 liter.

Kockums emaljerade durkslag har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje durkslag av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Durkslag

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Dricksglas

Dricksglas från Arabia

Se alla produkter
Ljus special

Ljus special från Vio Ljusfabrik

Se alla produkter
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Nybro Crystal

Se alla produkter
Grillknivar

Grillknivar från Laguiole

Se alla produkter