Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Durkslag 18 cm Blå

Beställ Kockums - Durkslag 18 cm Blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Durkslag 18 cm Blå inom kategorin Durkslag.

Produktinformation

Kockums Colander i retrodesign är ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som fungerar såväl som ett durkslag som insats vid ångkokning. En smakfull designdetalj i köket.

Finns i flera färger, bara att välja din favorit!Durkslaget passar till Kockums gryta Bellied Pot på 4 liter.Kockums emaljerade durkslag har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje durkslag av naturliga råvaror.

Se gärna också

Kockums - Durkslag 18 cm Vit -30%

Kockums Colander i retrodesign är ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som fungerar såväl som ett durkslag som insats vid ångkokning. En smakfull designdetalj i köket. Finns i flera färger, bara att välja din favorit!

Durkslaget passar till Kockums gryta Bellied Pot på 4 liter.

Kockums emaljerade durkslag har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje durkslag av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Durkslag

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Ljusstakar

Ljusstakar från Klong

Se alla produkter
Muggar

Muggar från PotteryJo

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från Ariete

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Carolina Gynning

Se alla produkter