Klong - Signe Bestickhållare 2-pack Silver

Beställ Klong - Signe Bestickhållare 2-pack Silver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Signe Bestickhållare 2-pack Silver inom kategorin Dukningsaccessoar.

Produktinformation

2-pack Signe bestickhållare från KLONG är perfekt att ställa fram på bordet och låta bli en del av dukningen. Den tidlösa och moderna designen gör den till en snygg detalj på bordet och upprätthåller en ren och fräsch dukning under hela måltiden.

Bestickhållaren refererar till den traditionella smörtaxen, som förr användes till att låta smörknivar vila på. Denna variant är av större storlek vilket gör den utmärkt att använda till serveringsbestick.

Se gärna också

Georg Jensen - Cobra Salt- och pepparset Rostfri

Salt- och pepparsetet Cobra från Georg Jensen är tillverkat i blankpolerat, rostfritt stål och har en tidlös, organisk design som blir ett vackert blickfång på bordet. Passar lika bra för helgfrukosten med familjen som till en finare middagsbjudning.

Cobra är en av Georg Jensens mest populära kollektioner och har en modern, skulptural design med en funktionalitet som passar för daglig användning. Kombinera gärna skålarna och inredningsdetaljerna från Cobra-kollektionen med varandra för en sammanhållen och elegant stil.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dukningsaccessoar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kaffemaskiner

Kaffemaskiner från DeLonghi

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Raw

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Thomas

Se alla produkter
Grytunderlägg

Grytunderlägg från Modern House

Se alla produkter