Klong - Signe Bestickhållare 2-pack Mässing

Beställ Klong - Signe Bestickhållare 2-pack Mässing på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Signe Bestickhållare 2-pack Mässing inom kategorin Dukningsaccessoar.

Produktinformation

2-pack Signe bestickhållare från KLONG är perfekt att ställa fram på bordet och låta bli en del av dukningen. Den tidlösa och moderna designen gör den till en snygg detalj på bordet och upprätthåller en ren och fräsch dukning under hela måltiden.

Bestickhållaren refererar till den traditionella smörtaxen, som förr användes till att låta smörknivar vila på. Denna variant är av större storlek vilket gör den utmärkt att använda till serveringsbestick.

Se gärna också

Bordallo Pinheiro - Kuverttallrik Näckrosblad 34 cm Grön -50%

Kuverttallrik Näckrosblad från serien Amazonia. Använd som undertallrik men är även perfekt som serveringsfat till matbrödet eller till tapasbrickan.

Amazonia kollektionen är ett designsamarbete mellan Bordallo Pinheiros och den brasilianska, icke-statliga organisationen ECOarts Amazonia. ECOarts Amazonia arbetar med att skapa konst inspirerad av Amazonas fantastiska flora och fauna för att bevara skogen och upplysa människor om hur vacker och viktig den är. Kollektionen låter dig bjuda in regnskogens häftiga miljö till ditt hem och påminner oss samtidigt om regnskogens betydelse.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dukningsaccessoar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Gjutjärnsgrytor

Gjutjärnsgrytor från Sabor

Se alla produkter
Termosflaskor

Termosflaskor från Stelton

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Klong

Se alla produkter
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Växbo Lin

Se alla produkter