Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Mitzie Löpare 45x160 cm

Beställ Afroart - Mitzie Löpare 45x160 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Mitzie Löpare 45x160 cm inom kategorin Dukar.

Produktinformation

Löpare från Afroart. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Se gärna också

Chamois - Big Paisley Bordsduk 150x350 cm Grön -25%

Big Paisley bordsduk från svenska Chamois är en vacker bomullsduk som kommer i ett härligt mönster i flera olika färger, samt i olika storlekar. Detta är en lång variant på 150x350 cm, perfekt för midsommardukningen eller långbordet på festen! Den för tankarna till en ljummen sommardag eller frisk kväll, och varför inte ha den känslan året om?

Big Paisley är Chamois signaturmönster och är tryckt med blockteknik, en traditionell hantverksmetod från Indien där varje del av mönstret trycks för hand. Det resulterar i ett livfullt och unikt uttryck.

Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité. De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Matlådor

Matlådor från Martinex

Se alla produkter
Kökshanddukar och disktrasor

Kökshanddukar och disktrasor från Solstickan

Se alla produkter
Cocktailglas

Cocktailglas från Riedel

Se alla produkter
Whiskyglas

Whiskyglas från Glencairn

Se alla produkter