Afroart - Bangladesh Collection Duk 140x260 cm Lemongrass Blå

Beställ Afroart - Bangladesh Collection Duk 140x260 cm Lemongrass Blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Bangladesh Collection Duk 140x260 cm Lemongrass Blå inom kategorin Dukar.

Produktinformation

Färgglad duk i tunn fin bomullskvalitet från Afroart i storlek 140x260 cm. Mönstret är tryckt med handsnidade träblock, s k blocktryck eller block print.

Produktionen är baserad i Bangladesh, småskalig och helt hantverksbaserad. Blir en härlig färgklick i ditt hem som lyser upp med sina fina färger och mönster.Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.

Se gärna också

Chamois - Big Paisley Bordsduk 150x350 cm Blå

Big Paisley bordsduk från svenska Chamois är en vacker bomullsduk som kommer i ett härligt mönster i flera olika färger, samt i olika storlekar. Detta är en lång variant på 150x350 cm, perfekt för midsommardukningen eller långbordet på festen! Den för tankarna till en ljummen sommardag eller frisk kväll, och varför inte ha den känslan året om?

Big Paisley är Chamois signaturmönster och är tryckt med blockteknik, en traditionell hantverksmetod från Indien där varje del av mönstret trycks för hand. Det resulterar i ett livfullt och unikt uttryck.

Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité. De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kastruller

Kastruller från Anders Petter

Se alla produkter
Kaffemaskiner

Kaffemaskiner från Sage

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Yaxell

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Klimchi

Se alla produkter