Afroart - Bangladesh Collection Duk 140x260 cm Eco Thinstripe Svart

Beställ Afroart - Bangladesh Collection Duk 140x260 cm Eco Thinstripe Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Bangladesh Collection Duk 140x260 cm Eco Thinstripe Svart inom kategorin Dukar.

Produktinformation

Färgglad duk i tunn fin bomullskvalitet från Afroart i storlek 140x260 cm. Mönstret är tryckt med handsnidade träblock, s k blocktryck eller block print.

Produktionen är baserad i Bangladesh, småskalig och helt hantverksbaserad. Blir en härlig färgklick i ditt hem som lyser upp med sina fina färger och mönster.Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.

Se gärna också

Ekelund - Sommar Bordsduk 145x250 cm -25%

Bordsduk från Ekelunds sommar-serie. Vacker duk med sommarhärligt mönster som passar att lägga på bordet under hela våren och sommaren. Matcha gärna med andra produkter från samma serie för en enhetlig dukning.
Materialet är lätt att hålla ren och bordsduken är tillverkad i hög kvalitet för att förbli vacker, tvätt efter tvätt.
100% ekologisk bomull
Slittåligt material
Svensktillverkad

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Bordallo Pinheiro

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Tokyo Design Studio

Se alla produkter
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Ölglas

Ölglas från Vintage

Se alla produkter