Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Multipour Hällpip 3,5x6,5 cm Grå

Jämför produkt AdHoc - Multipour Hällpip 3,5x6,5 cm Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten AdHoc - Multipour Hällpip 3,5x6,5 cm Grå i kategorin Droppstopp här hos oss.

Produktinformation

AdHocs Multipour Hällpip är en modern designad hällpip som har ett elegant grått finish. Med sin unika design som består av ett tåligt material som gör det möjligt att hälla ut olika sorters ingredienser med ett stilfullt utseende.

Med sin utformning som gör det möjligt att hälla ut små portioner med stor precision, är detta den perfekta hällpipen för att skapa enkelhet och kreativitet i köket. Den är också lätt att rengöra och är diskmaskinsäker vilket gör den till ett utmärkt val för att skapa enkelhet och kreativitet i köket. .

Se gärna också

Georg Jensen - Manhattan Hällpip Rostfritt stål/kork -25%

Manhattan hällpip från Georg Jensen. Tillverkad av blankputsat rostfritt stål. Ett snyggt tillbehör för baren. Barkollektionen Manhattan är inspirerad av den glamourösa Gatsby-eran i New York. Den eleganta kollektionen lockar dig att återuppleva en kultur som hämtad ur serien Mad Men, med konstfullt skapade drinkar och mixologi på hög nivå.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Termosmuggar

Termosmuggar från WMF

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Fiskars

Se alla produkter
Pastatallrikar

Pastatallrikar från Bitz

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Muurla

Se alla produkter