Sidan innehåller annonslänkar

Kosta Boda - Château Grogglas 38 cl

Beställ Kosta Boda - Château Grogglas 38 cl på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kosta Boda - Château Grogglas 38 cl inom kategorin Drinkglas.

Produktinformation

Grogglas från Kosta Bodas serie Château. Underbart att duka bordet med både till vardags och till fest.

Se gärna också

Aida - Harvey Longdrinkglas 36 cl 2-pack

Set med 2 longdrinkglas med en volym på 36 cl från danska aidas Harvey-kollektion.

Slå dig ned i soffan, lägg upp benen på schäslongen och avnjut en riktigt god drink efter en lång arbetsvecka ur ett av dessa eleganta longdrinkglas från aida. Longdrinkglas - eller highballglas som de också kallas – är perfekta för servering av odödliga drinkklassiker såsom Cuba Libres och Mojitos, och låter de åtnjutas på allra bästa sätt med en form framtagen för att förhöja drinkarnas smaker. Dessa vackra longdrinkglas har tillverkats i högkvalitativt blyfritt glas och har ett exklusivt sofistikerat mönster som har tagits fram med inspiration tagen från klassiska kristallglas för en riktigt lyxig touch. Glasen har en volym på 36 cl och kan rengöras i diskmaskin.

Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Drinkglas

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Grillredskap

Grillredskap från Hällmark

Se alla produkter
Tomatknivar

Tomatknivar från Fiskars

Se alla produkter
Termosflaskor

Termosflaskor från Klean Kanteen

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Kosta Boda

Se alla produkter