Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Harvey Longdrinkglas 36 cl 2-pack

Beställ Aida - Harvey Longdrinkglas 36 cl 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Harvey Longdrinkglas 36 cl 2-pack inom kategorin Drinkglas.

Produktinformation

Set med 2 longdrinkglas med en volym på 36 cl från danska aidas Harvey-kollektion.Slå dig ned i soffan, lägg upp benen på schäslongen och avnjut en riktigt god drink efter en lång arbetsvecka ur ett av dessa eleganta longdrinkglas från aida. Longdrinkglas - eller highballglas som de också kallas – är perfekta för servering av odödliga drinkklassiker såsom Cuba Libres och Mojitos, och låter de åtnjutas på allra bästa sätt med en form framtagen för att förhöja drinkarnas smaker.

Dessa vackra longdrinkglas har tillverkats i högkvalitativt blyfritt glas och har ett exklusivt sofistikerat mönster som har tagits fram med inspiration tagen från klassiska kristallglas för en riktigt lyxig touch. Glasen har en volym på 36 cl och kan rengöras i diskmaskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer.

Produkter från kända varumärken
Serveringsfat

Serveringsfat från Table Top Stories

Se alla produkter
Bakformar

Bakformar från Blomsterbergs

Se alla produkter
Skålar limiterat

Skålar limiterat från Craft

Se alla produkter
Knivblock

Knivblock från Wüsthof

Se alla produkter