Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Harvey Cocktailglas 26 cl 4-pack

Beställ Aida - Harvey Cocktailglas 26 cl 4-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Harvey Cocktailglas 26 cl 4-pack inom kategorin Drinkglas.

Produktinformation

Set med 4 höga cocktailglas med en volym på 26 cl från danska aidas Harvey-serie.Servera dina gäster smaskiga drinkar i stil med dessa höga cocktailglas från aida. Ett högkvalitativt glas kan göra stor skillnad på smakupplevelsen och hur en drink upplevs, och med dessa vackra glas vågar vi säga att du nog aldrig kommer att ha smakat godare cocktails.

Glasen från Harvey-serien är tillverkade i högkvalitativt blyfritt glas med ett elegant mönster som har inspirerats av klassiska kristallglas - modern elegans i en exklusiv paketering helt enkelt. Glasen kan rengöras i diskmaskin och tål temperaturer och varma drinkar på upp till 80 grader.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer.

Produkter från kända varumärken
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Rörstrand

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Watt & Veke

Se alla produkter
Löpare

Löpare från Ekelund

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Iittala

Se alla produkter