Kosta Boda - Don´t Stop The Music Dricksglas 50 cl 6-pack

Beställ Kosta Boda - Don´t Stop The Music Dricksglas 50 cl 6-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kosta Boda - Don´t Stop The Music Dricksglas 50 cl 6-pack inom kategorin Dricksglas.

Produktinformation

En fantastisk uppsättning tumblerglas i 6-pack ur Kosta Bodas senaste kollektion Don´t Stop The Music. Kosta Boda har i samarbete med Stiftelsen Svenska Musikfonden tagit fram en kollektion specialdesignade glas för att hylla den svenska musikkulturen och alla medverkande.

Glasen har motiv och citat från sex kända svenska artister och låtskrivare Darin, Miss Li, Sandro Cavazzo och duon Smith & Thell. Konstnären och upphovsmakaren av idén Clas Håkansson har arbetat tillsammans med artisterna i designarbetet och dekorerat glasen med vackra, personliga motiv samt citat.

Kollektionen är framtagen för att stödja, främja och utveckla det svenska musiklivet. Kosta Boda skänker 15% av nettofaktureringsvärdet till Stiftelsen Svenska Musikfonden och artisterna avstår sin rätt till ersättning.

Molly Sandén är en av Sveriges främsta låtskrivare och artist. När hon var 14 år startade hennes musikkarriär då hon deltog i Junior Eurovision Song Contest.

Sedan dess har hon deltagit i en mängd olika musiktävlingar, blivit hyllad och tagit emot fina utmärkelser för sin musik. År 2020 vann hennes album ”Det bästa kanske inte hänt än” en Grammis för Årets album och blev även tilldelad priset Årets artist.

Citatet ”Stark och svag och allting däremellan” är en textrad ur singeln ”Sand” som släpptes år 2018 i vilken Molly Sandén sjunger om den egna självbilden och hur omgivningen kan vara snabb med att döma för minsta lilla. Hennes tatuering av tre svalor pryder glaset tillsammans med citatet.

Darin Zanyar slog först igenom efter hans deltagande i Idol 2004. Hans första singel ”Money for Nothing” och ”Love Killer” vann pris på Grammisgalan för Årets låt 2006.

Han gjorde succé i programmet Så mycket bättre 2014 och har sedan dess ägnat sig åt svensk musik. År 2020 släppte Darin låten ”En säng av rosor” som kom att lyssnas på av människor världen över.

Citatet ”Glaset är halvtomt just nu, halvfullt om du varit här” kommer från just den låten och han berättar att visan är både förväntansfull och ledsam, att den handlar om saknad och längtan, sorg och förväntan. Rosen som pryder glaset tillsammans med citatet är en tatuering som ligger honom varmt om hjärtat.

Maria Jane och Victor Thell är en svensk popduo som går under namnet Smith & Thell. Singeln ”Forgive Me Friend” släpptes 2018 och nådde stor framgång i både Sverige och USA.

De har skrivit låtar åt flera kända artister som Ava Max och Alan Walker. Victor Thells tatuering, Year of the young, gjorde han 1 år innan låten släpptes och den symboliserar kärleken till och sorgen över att Marias syster lämnade detta liv alldeles för ung.

Marias syster var som Victors egen och hade stor inverkan på den människa han kommit att bli idag. Denna kärleksfulla textrad pryder glaset tillsammans med artistens namnteckning.

Maria Jane har en maskros tatuerad, den står för det maskrosbarn hon har inom sig och de fem fröna som flyger representerar henne själv och hennes fyra syskon. Maskrosen är för henne en påminnelse om att hon har växt och blommat ut, trots alla motgångar i livet.

Miss Li är en svensk framgångsrik popsångerska, pianist och låtskrivare. Hon har bland annat skrivit hitlåten ”Oh Boy” och en av hennes nyare låtar ”Komplicerad” blev en stor succé när den släpptes 2020.

Miss Li har deltagit i programmet Så mycket bättre två gånger, redan 2012 och senare 2019. Texten Ta´re lugnt pryder inte bara glaset utan även henne själv i form av en tatuering.

Under en brakande konsert i Skellefteå tappade hon balansen uppe på ett piano och föll ner i älven. Dyngblöt fortsatte hon konserten och publiken jublade, efter konserten blev hon erbjuden en gratis tatuering och tänkte att Ta´re lugnt passade väl in.

En för henne påminnelse om att ibland stanna och andas när livet går för fort. Den svenska artisten och låtskrivaren Alessandro Michele Cavazza, känd under namnet Sandro Cavazza har arbetat som låtskrivare tillsammans med många kända artister, bland dem Avicii och Norlie & KKV.

Tillsammans med Avicii skrev han låten ”Without you” som 2018 fick utmärkelsen Mest spelade låt från musikorganisationen Stim. Citatet ”It´s a beautiful life with you” och motivet av våglängder pryder glaset. .

Se även andra produkter från Dricksglas

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Gjutjärnsgrytor

Gjutjärnsgrytor från Sabor

Se alla produkter
Lamellgardiner

Lamellgardiner från Dekosol

Se alla produkter
Gardinlängder

Gardinlängder från hemtex

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Magnor

Se alla produkter