Sidan innehåller annonslänkar

Klimchi - Marika Glas 20cl Rosaline

Jämför produkt Klimchi - Marika Glas 20cl Rosaline online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klimchi - Marika Glas 20cl Rosaline i kategorin Dricksglas här hos oss.

Produktinformation

Klimchis vackra glas är handgjorda och passar lika bra som dricksglas till middagsdukningen som juicen på frukostbordet.Den svarvade looken och det livfulla mönstret piggar upp känslan vid varje dukning. Matcha gärna med Klimchis vackra handgjorda karaff Hobnail eller med karaffen Marika. .

Se gärna också

Modern House - Brixton Tumblerglas 30 cl 2-pack Klar

Set med 2 tumblerglas i kristall med en volym på 30 cl vardera från norska Modern Houses Brixton-serie.

Avnjut allt från ett uppfriskande glas vatten till en riktigt god whisky på kvällskvisten med dessa eleganta tumblerglas från Modern House. Tumblerglasen från Brixton-serien är tillverkade i kristallglas av allra högsta kvalité och har en klassiskt slipad design som gör att de med sin sofistikerade utformning passar in överallt – från vackert utplacerade på barvagnen till fint uppradade i köksskåpet. Tumblerglasen har en volym på 30 cl och rengörs enkelt i diskmaskin.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dricksglas

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Dricksflaskor

Dricksflaskor från Muurla

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från PR Home

Se alla produkter
Plissegardiner

Plissegardiner från Dekosol

Se alla produkter
Krokar

Krokar från Byon

Se alla produkter