Sidan innehåller annonslänkar

Klimchi - Marika Glas 20cl Crystal

Beställ Klimchi - Marika Glas 20cl Crystal på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klimchi - Marika Glas 20cl Crystal inom kategorin Dricksglas.

Produktinformation

Klimchis vackra glas är handgjorda och passar lika bra som dricksglas till middagsdukningen som juicen på frukostbordet.Den svarvade looken och det livfulla mönstret piggar upp känslan vid varje dukning. Matcha gärna med Klimchis vackra handgjorda karaff Hobnail eller med karaffen Marika. .

Se gärna också

Kosta Boda - Picnic Glas 32 cl 2-pack -60%

Två stycken munblåsta glas från Kosta Boda formgivna av glaskonstnären Bertil Vallien. Serien heter Picnic och lanserades redan på 60-talet. Nu är glasen åter i produktion och lär med all säkerhet bli en lika stor succé idag som de blev då. Matcha glasen med karaffen, det blir snyggt på ditt dukade bord. Perfekt till både vardags och finare tillfällen.

”Jag gjorde Picnic som ett enkelt glas utan ben och fot i den vanliga bemärkelsen. Formen och idén ger ett förfinat glas. Det bastanta benet som fylls med dryck ända ner till foten ger hela glaset dryckens färg att greppa om. Det får glaset att kännas festligare än ett vanligt dricksglas, likväl som det passar bra att servera mjölk i en helt vanlig tisdag. Karaffen har med sin pip fått en liten knorr och ett utseende som påminner om en fågel. Det ger karaffen personlighet och karaktär. Serien känns nu åter högst aktuell och det är dags för en ny generation att uppleva och glädjas åt den serie som fanns i många hem under det sena 60-talet. Back to basic.” – Bertil Vallien

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dricksglas

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vinställ

Vinställ från Born in Sweden

Se alla produkter
Brandfiltar

Brandfiltar från Solstickan

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Gustavsberg

Se alla produkter
Dukningsaccessoar

Dukningsaccessoar från Lind DNA

Se alla produkter