Sidan innehåller annonslänkar

Klimchi - Marika Glas 20cl Amber

Beställ Klimchi - Marika Glas 20cl Amber på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klimchi - Marika Glas 20cl Amber inom kategorin Dricksglas.

Produktinformation

Klimchis vackra glas är handgjorda och passar lika bra som dricksglas till middagsdukningen som juicen på frukostbordet.Den svarvade looken och det livfulla mönstret piggar upp känslan vid varje dukning. Matcha gärna med Klimchis vackra handgjorda karaff Hobnail eller med karaffen Marika. .

Se gärna också

Aida - Passion Connoisseur Vattenglas 46,5 cl 2-pack -22%

Set med 2 vattenglas i blyfritt glas med en volym på 46,5 cl från danska aidas Passion Connoisseur-kollektion.

Dessa modernt designade tumblerglas från aida passar perfekt för avnjutning av både iskallt och rumstempererat vatten tillsammans med ditt favoritvin. Tillverkade i högkvalitativt blyfritt glas med en briljant kristallik tunnhet är detta glasen för dig som vill uppleva en perfekt dryckesbalans vid middagsbordet, och du kommer snart att märka att livets elixir – nej, inte vinet, utan det där andra - aldrig tidigare har smakat så gott. Glasen har en volym på 46,5 cl och rengörs enkelt i diskmaskin.

Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dricksglas

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Redskapset

Redskapset från Yamazaki

Se alla produkter
Grönsaksknivar

Grönsaksknivar från Tamahagane

Se alla produkter
Bakformar

Bakformar från Blomsterbergs

Se alla produkter
Långpannor  Stekbleck

Långpannor Stekbleck från Le Creuset

Se alla produkter