Aida - Søholm Vattenglas 30 cl 2-pack Gul

Jämför produkt Aida - Søholm Vattenglas 30 cl 2-pack Gul online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Søholm Vattenglas 30 cl 2-pack Gul i kategorin Dricksglas här hos oss.

Produktinformation

Set med 2 handgjorda vattenglas i färgen Sea Green med en volym på 30 cl från danska aidas Søholm-serie.Släck törsten som aldrig förut med dessa vackert utformade vattenglas från aida. Dessa glas är 100% handgjorda i munblåst glas med en vacker grön färg som för tankarna till soluppvärmda laguner i medelhavsområdet.

Glasen har omsorgsfullt tillverkats av sand som värms upp till hela 1500°C innan formgivningen ens börjar, och detta resulterar i vackra färger och former för alla tillfällen. Glasen har en volym på 30 cl och går att rengöras i diskmaskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer.

Produkter från kända varumärken
Karaffer

Karaffer från Riedel

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Bitz

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Kockums

Se alla produkter
Långpannor  Stekbleck

Långpannor Stekbleck från Anders Petter

Se alla produkter