Aida - Søholm Sonja Glas 30 cl 2-pack Klar

Jämför produkt Aida - Søholm Sonja Glas 30 cl 2-pack Klar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Søholm Sonja Glas 30 cl 2-pack Klar i kategorin Dricksglas här hos oss.

Produktinformation

Vackra dricksglas i 2-pack ur Aidas serie Søholm Sonja. Glasen är munblåsta och varje exemplar är unikt.

Se gärna också

Modern House - Brixton Tumblerglas 30 cl 2-pack Klar -32%

Set med 2 tumblerglas i kristall med en volym på 30 cl vardera från norska Modern Houses Brixton-serie.

Avnjut allt från ett uppfriskande glas vatten till en riktigt god whisky på kvällskvisten med dessa eleganta tumblerglas från Modern House. Tumblerglasen från Brixton-serien är tillverkade i kristallglas av allra högsta kvalité och har en klassiskt slipad design som gör att de med sin sofistikerade utformning passar in överallt – från vackert utplacerade på barvagnen till fint uppradade i köksskåpet. Tumblerglasen har en volym på 30 cl och rengörs enkelt i diskmaskin.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Klimchi

Se alla produkter
Långpannor  Stekbleck

Långpannor Stekbleck från Pyrex

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Lodge

Se alla produkter
Bakformar

Bakformar från MasterClass

Se alla produkter