Klean Kanteen - Kid Classic Narrow Termosflaska 35,5 cl Mr Shark

Jämför produkt Klean Kanteen - Kid Classic Narrow Termosflaska 35,5 cl Mr Shark online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klean Kanteen - Kid Classic Narrow Termosflaska 35,5 cl Mr Shark i kategorin Dricksflaskor här hos oss.

Produktinformation

Denna isolerade termosflaska med spillsäker kork är speciellt framtagen för att passa barn. Sportkorken kommer med tillhörande dammskydd och med en mjuk silikonpip som gör det enklare för barnen att dricka ur.

Tack vare den smidiga öglan fäster du enkelt flaskan på ryggsäcken eller väskan. Med den patenterade teknologin Climate Lock™ håller sig drycken dessutom varm i 12 h och kall i hela 40 h.

Perfekt för både sportande och utflykter! Flaskans kork går att byta ut mot samtliga Klean Kanteen Classic-korkar Finns i flertalet färger och mönster.

Se gärna också

Martinex - Mumin Vattenflaska Papaya 4,5 dl

Vattenflaska i glas med ett ytterhölje i silikon med Muminmotiv och en volym på 4,5 dl från finska Martinex.

Värna om miljön med denna tåliga vattenflaska i glas med ett lekfullt Muminmotiv från Martinex. Vattenflaskan är tillverkad i hållbart borosilikatglas som tack vare sin värmebeständighet kan hålla både varma och kalla drycker, och yttersidan har för extra skydd utrustats med ett hölje i silikon som har prytts med en charmig Muminillustration föreställandes flera av Tove Janssons välkända Muminkaraktärer som tillsammans avnjuter färska frukter i stora lass. Vattenflaskan har även en praktisk skruvkork i rostfritt stål samt en kort bärrem som gör det enkelt att hålla reda på den vart du än befinner dig – en perfekt kompanjon för långa bilturer, picknickar eller utflykter helt enkelt! Vattenflaskan har en volym på 4,5 dl och för rengöring rekommenderas handdisk.

Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år. Idag är Martinex ett internationellt företag som exporterar produkter till över 50 länder, men mycket mer än så har inte förändrats; de är fortfarande ett familjeföretag och tillsammans skapar de kärleksfullt produkter som är utformade för att göra din familjs vardag lite mysigare. Martinex - från en familj till en annan.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dricksflaskor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Trancherknivar

Trancherknivar från Tamahagane

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Rörstrand

Se alla produkter
Golvlampor

Golvlampor från Umage

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Rosendahl

Se alla produkter