Klean Kanteen - Kid Classic Narrow Termosflaska 35,5 cl Hawaiian Ocean

Beställ Klean Kanteen - Kid Classic Narrow Termosflaska 35,5 cl Hawaiian Ocean på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klean Kanteen - Kid Classic Narrow Termosflaska 35,5 cl Hawaiian Ocean inom kategorin Dricksflaskor.

Produktinformation

Denna isolerade termosflaska med spillsäker kork är speciellt framtagen för att passa barn. Sportkorken kommer med tillhörande dammskydd och med en mjuk silikonpip som gör det enklare för barnen att dricka ur.

Tack vare den smidiga öglan fäster du enkelt flaskan på ryggsäcken eller väskan. Med den patenterade teknologin Climate Lock™ håller sig drycken dessutom varm i 12 h och kall i hela 40 h.

Perfekt för både sportande och utflykter! Flaskans kork går att byta ut mot samtliga Klean Kanteen Classic-korkar Finns i flertalet färger och mönster.

Se gärna också

Joseph Joseph - Dot Dricksflaska 0,4 L Grå -25%

Med den smarta dricksflaskan Dot 0,4 liter från Joseph Joseph är det lätt att hålla koll på att du dricker tillräckligt mycket vätska under dagen.

Ta med dig dricksflaskan till jobbet, när du ska träna, på utflykten - varthelst du behöver ha med dig vätska. Varje gång du fyllt på flaskan och stänger locket visas en ny prick på displayen, så att du kan hålla koll på upp till fyra flaskor/påfyllningar per dag, sammanlagt 1,6 liter. Pricken påminner dig på ett enkelt sätt om vad du har uppnått och uppmuntrar dig att dricka mer under dagen, Dot är ett smart men lågteknologiskt sätt att förbättra din vätskeintag.

Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dricksflaskor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Whiskyglas

Whiskyglas från Kosta Boda

Se alla produkter
Gardintillbehör

Gardintillbehör från hemtex

Se alla produkter
Dekorationsartiklar övrigt

Dekorationsartiklar övrigt från Afroart

Se alla produkter
Pappersrullehållare

Pappersrullehållare från Blomus

Se alla produkter