Klean Kanteen - Kid Classic Narrow Sippy Pipmugg 35,5 cl Rostfritt Stål

Beställ Klean Kanteen - Kid Classic Narrow Sippy Pipmugg 35,5 cl Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klean Kanteen - Kid Classic Narrow Sippy Pipmugg 35,5 cl Rostfritt Stål inom kategorin Dricksflaskor.

Produktinformation

Denna pipmuggen från Klean Kanteen är anpassad för barn från 6 månader och äldre. Flaskan är enkel för små barnhänder att greppa och har en spillsäker kork med pip.

Öglan på korken är justerbar och gör det enkelt för dig att fästa flaskan på barnvagnen eller väskan. I takt med att barnet växer kan du dessutom byta ut korken mot samtliga Classic-korkar.

Bättre för din plånbok och vår planet! Flaskan är tillverkad i rostfritt stål och är stöttålig, vilket gör den till det självklara valet för allehanda aktiviteter Finns i fler färger för att passa just ditt barn! - BPA-fri- Lättrengjord-Drickpip med backventil

Se gärna också

Pebbly - Dricksflaska 55 cl Klar/Grön -25%

Dricksflaska från Pebbly, med bambukork och silikonskydd, själva flaskan är tillverkad av borosilikatglas. Perfekt att ha med på utflykten eller till jobb/skola. Silikonskyddet är avtagbart, stötsäker och halkfritt, fritt från BPA,

Pebbly glasflaska är mycket praktisk eftersom du kan ha både kalla och varma drycker i den! Borosilikatglas är mycket motståndskraftigt mot höga temperaturer. Det gör att du kan använda denna flaska under alla årstider.

Pebbly skapades 2015 och är ett franskt varumärke som erbjuder estetiska, funktionella och hållbara produkter. Pebbly har valt att fokusera på naturliga och hållbara material genom att välja glas, bambu, trä, metall och ekologisk bomull. Dessa miljövänliga material är noggrant utvalda för sina funktionella, hållbara och miljövänliga egenskaper. Vi vill minska mängden förpackningar som används till våra produkter främst genom att eliminera plast i största möjliga mån. Pebbly deltar i övergången till en mer miljövänlig konsumtion genom att uppmuntra inköp av livsmedel i lösvikt och genom att tillhandahålla lagringslösningar i återanvändbara behållare.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dricksflaskor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Eva Solo

Se alla produkter
Trancherbrädor

Trancherbrädor från Joseph Joseph

Se alla produkter
Vaser unikat

Vaser unikat från Vintage

Se alla produkter
Brödkorgar

Brödkorgar från Blomus

Se alla produkter