Klean Kanteen - Kid Classic Narrow Sippy Pipmugg 35,5 cl Coral Strawberrys

Jämför produkt Klean Kanteen - Kid Classic Narrow Sippy Pipmugg 35,5 cl Coral Strawberrys online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klean Kanteen - Kid Classic Narrow Sippy Pipmugg 35,5 cl Coral Strawberrys i kategorin Dricksflaskor här hos oss.

Produktinformation

Denna pipmuggen från Klean Kanteen är anpassad för barn från 6 månader och äldre. Flaskan är enkel för små barnhänder att greppa och har en spillsäker kork med pip.

Öglan på korken är justerbar och gör det enkelt för dig att fästa flaskan på barnvagnen eller väskan. I takt med att barnet växer kan du dessutom byta ut korken mot samtliga Classic-korkar.

Bättre för din plånbok och vår planet! Flaskan är tillverkad i rostfritt stål och är stöttålig, vilket gör den till det självklara valet för allehanda aktiviteter Finns i fler färger för att passa just ditt barn! - BPA-fri- Lättrengjord-Drickpip med backventil

Se gärna också

Martinex - Mumin Vattenflaska Papaya 4,5 dl

Vattenflaska i glas med ett ytterhölje i silikon med Muminmotiv och en volym på 4,5 dl från finska Martinex.

Värna om miljön med denna tåliga vattenflaska i glas med ett lekfullt Muminmotiv från Martinex. Vattenflaskan är tillverkad i hållbart borosilikatglas som tack vare sin värmebeständighet kan hålla både varma och kalla drycker, och yttersidan har för extra skydd utrustats med ett hölje i silikon som har prytts med en charmig Muminillustration föreställandes flera av Tove Janssons välkända Muminkaraktärer som tillsammans avnjuter färska frukter i stora lass. Vattenflaskan har även en praktisk skruvkork i rostfritt stål samt en kort bärrem som gör det enkelt att hålla reda på den vart du än befinner dig – en perfekt kompanjon för långa bilturer, picknickar eller utflykter helt enkelt! Vattenflaskan har en volym på 4,5 dl och för rengöring rekommenderas handdisk.

Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år. Idag är Martinex ett internationellt företag som exporterar produkter till över 50 länder, men mycket mer än så har inte förändrats; de är fortfarande ett familjeföretag och tillsammans skapar de kärleksfullt produkter som är utformade för att göra din familjs vardag lite mysigare. Martinex - från en familj till en annan.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dricksflaskor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Fibertäcken

Fibertäcken från Norfbr

Se alla produkter
Gratäng-Pajformar

Gratäng-Pajformar från Le Creuset

Se alla produkter
Kokböcker

Kokböcker från Bonnier Fakta

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Gustavsberg

Se alla produkter