Klean Kanteen - Classic Narrow Sportflaska 53,2 cl Svart

Beställ Klean Kanteen - Classic Narrow Sportflaska 53,2 cl Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klean Kanteen - Classic Narrow Sportflaska 53,2 cl Svart inom kategorin Dricksflaskor.

Produktinformation

Klean Kanteens klassiska vattenflaska i metall gör det enkelt för både barn och vuxna att släcka törsten. Denna vattenflaska i rostfritt stål med sin enväggs-konstruktion är nätt och passar således perfekt när du är på språng, samtidigt som den håller drycken kall.

Den smidiga, spillsäkra sportkorken med ögla gör att du enkelt kan fästa vattenflaskan på väskan eller ryggsäcken med en karbinhake. Dessutom är flaskan giftfri, lättrengjord och stöttålig.

Finns i flertalet färger och mönster för att passa dig oavsett tillfälle. -18/8 Rostfritt stål-Fri från BPA-Passar alla Classic-korkar-Täcks av Strong as Steel-garantin .

Se gärna också

Joseph Joseph - Dot Dricksflaska 0,4 L Grå -25%

Med den smarta dricksflaskan Dot 0,4 liter från Joseph Joseph är det lätt att hålla koll på att du dricker tillräckligt mycket vätska under dagen.

Ta med dig dricksflaskan till jobbet, när du ska träna, på utflykten - varthelst du behöver ha med dig vätska. Varje gång du fyllt på flaskan och stänger locket visas en ny prick på displayen, så att du kan hålla koll på upp till fyra flaskor/påfyllningar per dag, sammanlagt 1,6 liter. Pricken påminner dig på ett enkelt sätt om vad du har uppnått och uppmuntrar dig att dricka mer under dagen, Dot är ett smart men lågteknologiskt sätt att förbättra din vätskeintag.

Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dricksflaskor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Brödrostar

Brödrostar från Wilfa

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Zieher

Se alla produkter
Espressomaskiner

Espressomaskiner från KitchenAid

Se alla produkter
Termosar

Termosar från Les Artistes

Se alla produkter