Klean Kanteen - Classic Narrow Sportflaska 53,2 cl Pepper Ridge

Jämför produkt Klean Kanteen - Classic Narrow Sportflaska 53,2 cl Pepper Ridge online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klean Kanteen - Classic Narrow Sportflaska 53,2 cl Pepper Ridge i kategorin Dricksflaskor här hos oss.

Produktinformation

Klean Kanteens klassiska vattenflaska i metall gör det enkelt för både barn och vuxna att släcka törsten. Denna vattenflaska i rostfritt stål med sin enväggs-konstruktion är nätt och passar således perfekt när du är på språng, samtidigt som den håller drycken kall.

Den smidiga, spillsäkra sportkorken med ögla gör att du enkelt kan fästa vattenflaskan på väskan eller ryggsäcken med en karbinhake. Dessutom är flaskan giftfri, lättrengjord och stöttålig.

Finns i flertalet färger och mönster för att passa dig oavsett tillfälle. -18/8 Rostfritt stål-Fri från BPA-Passar alla Classic-korkar-Täcks av Strong as Steel-garantin .

Se gärna också

Martinex - Mumin Flaska 3,5 dl -25%

Praktisk vattenflaska med sugrör som pryds av ett fint muminmotiv.Vattenflaskan från finska Martinex är tillverkad i plast med ett Muminmotiv, har ett inbyggt sugrör samt en volym på 35 cl.

Denna lilla vattenflaska är både riktigt söt och praktisk! Med en smart storlek som gör att den enkelt går att packas ned i ryggsäcken för medtagning på utflykt eller picknick är denna flaska en perfekt resekompanjon för ditt barn, och det inbyggda sugröret i silikon gör den både rolig och lätt att dricka ur. Vattenflaskan i sig är helt tillverkad i BPA-fri plast, och utsidan har utsmyckats med ditt lilla knyttes alla favoritkaraktärer från Mumindalen – det här gänget är alltid sugna på att hänga med på äventyr, och tillsammans ser de till att ingen går törstig, även under de allra största äventyren. Flaskan har en volym på 35 cl och för rengöring rekommenderas handdisk.

Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år. Idag är Martinex ett internationellt företag som exporterar produkter till över 50 länder, men mycket mer än så har inte förändrats; de är fortfarande ett familjeföretag och tillsammans skapar de kärleksfullt produkter som är utformade för att göra din familjs vardag lite mysigare. Martinex - från en familj till en annan.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dricksflaskor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Skärbrädor

Skärbrädor från Zassenhaus

Se alla produkter
Springformar

Springformar från Guardini

Se alla produkter
Tänger

Tänger från Rösle

Se alla produkter
Grillknivar

Grillknivar från Laguiole

Se alla produkter