Klean Kanteen - Classic Narrow Sportflaska 53,2 cl Borstad Rostfritt Stål

Beställ Klean Kanteen - Classic Narrow Sportflaska 53,2 cl Borstad Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klean Kanteen - Classic Narrow Sportflaska 53,2 cl Borstad Rostfritt Stål inom kategorin Dricksflaskor.

Produktinformation

Klean Kanteens klassiska vattenflaska i metall gör det enkelt för både barn och vuxna att släcka törsten. Denna vattenflaska i rostfritt stål med sin enväggs-konstruktion är nätt och passar således perfekt när du är på språng, samtidigt som den håller drycken kall.

Den smidiga, spillsäkra sportkorken med ögla gör att du enkelt kan fästa vattenflaskan på väskan eller ryggsäcken med en karbinhake. Dessutom är flaskan giftfri, lättrengjord och stöttålig.

Finns i flertalet färger och mönster för att passa dig oavsett tillfälle. -18/8 Rostfritt stål-Fri från BPA-Passar alla Classic-korkar-Täcks av Strong as Steel-garantin .

Se gärna också

Pebbly - Dricksflaska 55 cl Klar/Grön -25%

Dricksflaska från Pebbly, med bambukork och silikonskydd, själva flaskan är tillverkad av borosilikatglas. Perfekt att ha med på utflykten eller till jobb/skola. Silikonskyddet är avtagbart, stötsäker och halkfritt, fritt från BPA,

Pebbly glasflaska är mycket praktisk eftersom du kan ha både kalla och varma drycker i den! Borosilikatglas är mycket motståndskraftigt mot höga temperaturer. Det gör att du kan använda denna flaska under alla årstider.

Pebbly skapades 2015 och är ett franskt varumärke som erbjuder estetiska, funktionella och hållbara produkter. Pebbly har valt att fokusera på naturliga och hållbara material genom att välja glas, bambu, trä, metall och ekologisk bomull. Dessa miljövänliga material är noggrant utvalda för sina funktionella, hållbara och miljövänliga egenskaper. Vi vill minska mängden förpackningar som används till våra produkter främst genom att eliminera plast i största möjliga mån. Pebbly deltar i övergången till en mer miljövänlig konsumtion genom att uppmuntra inköp av livsmedel i lösvikt och genom att tillhandahålla lagringslösningar i återanvändbara behållare.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dricksflaskor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Äggkoppar

Äggkoppar från Rörstrand

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Tamahagane

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Rory Dobner

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Magnor

Se alla produkter