Klean Kanteen - Baby Flaska 266 ml Borstat stål

Beställ Klean Kanteen - Baby Flaska 266 ml Borstat stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klean Kanteen - Baby Flaska 266 ml Borstat stål inom kategorin Dricksflaskor.

Produktinformation

En Klean Kanteen flaska för de allra minsta! En dricksflaska i metall för små barn Som med alla Klean Kanteen produkter är den designad för att vara både skön att använda och droppsäker.Den här nappflaskan är designad för små händer, vilket gör den lätt att hålla.

Flaskan har en stor öppning och runda kanter, vilken gör den lätt att rengöra. Tillverkad av livsmedelsklassad rostfritt stål.

Levereras med medium flow-napp i silikon. Tål maskindisk.- Livsmedelsklassad rostfri stål 18/8- Silikonnapp fri från BPA- Dammskydd medföljer- Tål diskmaskin- Tar inte åt sig smak- Gängor kompatibla med alla Klean Kanteen Wide-korkar- Lifetime Strong as Steel-garanti .

Se gärna också

Rig-Tig - Drink-It Vattenflaska 75 cl Vit -12%

Återanvändbar vattenflaska med en volym på 75 cl med Muminmotiv från danska RIG-TIGs Drink-It-serie.

Var snäll mot naturen och spara på dess resurser med denna praktiskt återanvändbara vattenflaska i BPA-fri hårdplast från danska RIG-TIG. Vattenflaskan är utsmyckad med ett riktigt härligt motiv föreställandes Muminfamiljen och deras vän Sniff och kommer med en skruvkork som lätt skruvas av och på. Vattenflaskan från Drink-It-serien är både enkel att ta med sig och rymlig med en volym på 0,75 cl och låter dig undvika spontana inköp av vattenflaskor när du är ute på vift så att du på så sätt både kan spara pengar och vara lite snällare mot miljön – Mumintrollet och hans vänner hade varit stolta!

Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dricksflaskor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Serveringsfat

Serveringsfat från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Knivslipar

Knivslipar från Satake

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Gefle

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Gustavsberg

Se alla produkter