Sidan innehåller annonslänkar

KoKo Tallrik djup 24 cm vit

Beställ KoKo Tallrik djup 24 cm vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten KoKo Tallrik djup 24 cm vit inom kategorin Djupa tallrikar.

Se gärna också

PotteryJo - Daria Djup Tallrik 26 cm Moss -25%

Är detta den ultimata soppskålen? Kanske! Denna djupa tallrik med en diameter på 26 cm från Pottery Jo är ett måste för dig som vill servera soppa, risotto och grytor, utan risk för ett misslyckande. På denna tallrik blir det mesta vackert. Med sin dekorativa kant får du garanterat en elegant dukning. Komplettera med tallrikar i samma färg, eller mixa med andra färger!

Serien Daria från svenska PotteryJo skapades 2017 av Johanna Hampf. Nu kommer en nylansering av serien som kallas Daria Stoneware, eftersom den är tillverkad i stengods. Stengods är lite tyngre men mycket tåligt och klarar av höga temperaturer i ugn, samt snabba temperaturväxlingar. Serien är tillverkad i Portugal av återvunnen lera och bränd i hög temperatur.

Det som påverkar Johanna mest i hennes skapande är människor, naturen och livet. Och naturen med grönsakslandet som inspiration syns med tydlighet på Darias vackra kant som pryds av ett ärtliknande mönster. Med sina dova jordfärger vill Johanna med denna fina serie få oss att uppskatta en lugnare och mer harmonisk livsstil, välbehövligt i vår stressade tillvaro. Så duka med Daria och njut av dess mjuka uttryck och ömma omfamning av maten.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Djupa tallrikar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Bunkar  skålar

Bunkar skålar från Gefu

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från Dualit

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Solstickan

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från Cuisinart

Se alla produkter