Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Tallrik 19,4 cm Vit

Beställ Aida - Raw Tallrik 19,4 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Raw Tallrik 19,4 cm Vit inom kategorin Djupa tallrikar.

Produktinformation

Den här fina tallriken, designad av Christiane Schaumburg-Müller, från Aidas serie Raw är perfekt för bland annat pastarätter, soppor och grytor. Tallrikens höga kanter gör att den kan användas till en mängd olika rätter.

Tallriken är tillverkad i högkvalitativt stengods och har en vacker glaserad yta. Dess moderna och skandinaviska design gör att den kan användas till alla sorters dukningar och serviser, en underbar tallrik för alla tillfällen! Serien Raw består av flera artiklar som alla är tillverkade i samma kvalitativa stengods

Den fina, melerande ytan uppstår under tiden stengodset står i ugnen. Den flerfärgade glasyren utvecklas olika från del till del under tiden i ugnen och skiljer sig i mättnad, kristallisering och skiktning.

Denna teknik är mycket uppskattad bland krukmakare på grund av det vackra resultatet. Alla produkter i serien har fått färger inspirerade av naturens miljöer.Den är tillverkad i Søholm, Danmark och tål diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugn. .

Produkter från kända varumärken
Dra på lakan

Dra på lakan från hemtex

Se alla produkter
Långpannor  Stekbleck

Långpannor Stekbleck från Nicolas Vahé

Se alla produkter
Termosar

Termosar från Zwilling

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från House Doctor

Se alla produkter