Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Tallrik 19,4 cm Brun

Jämför produkt Aida - Raw Tallrik 19,4 cm Brun online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Raw Tallrik 19,4 cm Brun i kategorin Djupa tallrikar här hos oss.

Produktinformation

Den här fina tallriken, designad av Christiane Schaumburg-Müller, från Aidas serie Raw är perfekt för bland annat pastarätter, soppor och grytor. Tallrikens höga kanter gör att den kan användas till en mängd olika rätter.

Tallriken är tillverkad i högkvalitativt stengods och har en vacker glaserad yta. Dess moderna och skandinaviska design gör att den kan användas till alla sorters dukningar och serviser, en underbar tallrik för alla tillfällen! Serien Raw består av flera artiklar som alla är tillverkade i samma kvalitativa stengods

Den fina, melerande ytan uppstår under tiden stengodset står i ugnen. Den flerfärgade glasyren utvecklas olika från del till del under tiden i ugnen och skiljer sig i mättnad, kristallisering och skiktning.

Denna teknik är mycket uppskattad bland krukmakare på grund av det vackra resultatet. Alla produkter i serien har fått färger inspirerade av naturens miljöer.Den är tillverkad i Søholm, Danmark och tål diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugn. .

Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Modern House

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Tokyo Design Studio

Se alla produkter
Krukor

Krukor från Klong

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Rörstrand

Se alla produkter